Kugoo


Welkom bij Stefo - Uw specialist in Kugoo elektrische steps en fietsen!

Ontdek de innovatieve wereld van Kugoo elektrische mobiliteit. Kugoo staat bekend om zijn hoogwaardige ontwerpen, betrouwbare prestaties en gebruiksgemak. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle elektrische step of een comfortabele elektrische fiets, wij hebben het perfecte Kugoo-product voor jou.

Elektrische steps:
Kugoo biedt een breed scala aan elektrische steps die voldoen aan verschillende behoeften en gebruiksscenario's. Of je nu op zoek bent naar een compacte step voor korte afstanden in de stad of een krachtige step voor langere reizen, Kugoo heeft de juiste optie voor jou. Met geavanceerde functionaliteiten zoals krachtige motoren, verstelbare snelheidsmodi en handige inklapbare ontwerpen, zorgt Kugoo ervoor dat je moeiteloos en milieuvriendelijk kunt reizen.

Elektrische fietsen:
Kugoo heeft ook een indrukwekkend assortiment elektrische fietsen die je helpen om langeafstandsritten comfortabel en efficiënt te maken. Met krachtige elektrische motoren en hoogwaardige batterijen kun je genieten van soepel trappen en een langere actieradius. Of je nu de stad wilt verkennen of lange fietstochten wilt maken, de elektrische fietsen van Kugoo zorgen voor een plezierige en duurzame rijervaring.

Waarom kiezen voor Kugoo:

1. Kwaliteit en betrouwbaarheid: Kugoo streeft naar uitmuntendheid in elk aspect van hun producten. Met hoogwaardige materialen en degelijke constructies bieden Kugoo elektrische steps en fietsen betrouwbare prestaties en gaan ze lang mee.

2. Gebruiksgemak: Kugoo begrijpt het belang van gebruiksgemak. Daarom zijn hun elektrische steps en fietsen ontworpen met handige functies, zoals eenvoudige bediening, inklapbare ontwerpen en verstelbare zithoogtes, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gebruikers.

3. Milieuvriendelijkheid: Het gebruik van elektrische steps en fietsen draagt bij aan een schonere en duurzamere wereld. Door te kiezen voor Kugoo help je de CO2-uitstoot te verminderen en bij te dragen aan een groenere toekomst.

Ontdek vandaag nog het brede assortiment van Kugoo elektrische steps en fietsen en ervaar de vrijheid en het plezier van elektrische mobiliteit!

Waar kunt u ons vinden?

Kom langs bij onze winkel op het volgende adres:

Bredabaan 298

2170 Merksem

Onze openingstijden:

Maandag: Gesloten

Dinsdag-vrijdag: 10:00-20:00

Zaterdag: 12:00-19:00

Zondag: 13:00-18:00

Kom langs en ervaar zelf de kwaliteit en prestaties van Kugoo. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen de perfecte elektrische step en fiets te vinden!